Välj en sida

LärCentrum som studieplats

Din bas för studier

Att läsa en utbildning på distans är minst lika krävande som att läsa en utbildning med bunden undervisning. Eftersom du själv styr den mesta av tiden kräver det planering, studiedisciplin och inte minst en bra studiemiljö.

I Åre erbjuder vi på LärCentrum en studiemiljö med platser för studier i en ostörd och rofylld miljö. Här kan du till exempel träffa andra som studerar på distans, få tillgång till lokaler och tekniska funktioner såsom datorer med Internet, videokonferens, kopiering. Vårt LärCentrum är ett Nituslärcentrum och ger dig som studerar på distans vid universitet och högskolor möjlighet att skriva tentamen.

Anmäl dig

Vi vill att du registrerar dig för vi ska kunna erbjuda bästa service med trådlösa nät, passerbricka och tentamensservice. Registrera dig och vi återkommer till dig.

 

l

Tentamensservice

Vi på LärCentrum erbjuder dig möjligheten att skriva tentamen mot landets universitet och högskolor. Registrera dig här

Videokonferens

Med våra lokaler för videokonferens kan du delta i lektioner och möten på annan ort. Läs mer om  Resfria möten Åre kommun

Kurslitteratur

Åre kommun har bibliotek i Station Åre samt på Åre Gymnasiekola i Järpen, kontakta personal om du vill har hjälp med litteratur eller sökningar i databaser.

Studiemiljö

Läser du på distans är välkommen att vända dig till oss oberoende hos vem och på vilken nivå du studerar. Registrera dig här så får du mer information