Välj en sida

Tentamensservice och videokonferens

LärCentrum Berg är till för dig som studerar. Här finns en bra studiemiljö, teknisk utrustning att låna och möjlighet att träffa andra studenter. Det finns teknik som underlättar dina studier oavsett om du studerar på orten eller på distans. Vår personal hjälper dig gärna oavsett om du har behov av studie- eller yrkesvägledning, betyg eller tentamen. Vi är tillgängliga dagtid alla vardagar och övrig tid efter överenskommelse.

 

Tentamensservice

Studerar du på annan ort? Inom vuxenutbildning, universitet eller annan skola? Hos oss kan du skriva tentamen så du inte behöver resa till skolan. Vi ställer upp med lokal och tentavakt. Har du behov av studielokal kan vi eventuellt ordna med det också.

Videokonferens

Videokonferens är ett tids- kostnads- och miljöeffektivt sätt att arrangera och delta i möten, lektioner och seminarier på annan ort. Detta är en mötesteknik som vi själva gärna använder och erbjuder dej för att underlätta studierna. På LärCentrum Berg kan vi erbjuda en fullt utrustad lokal för att mötas över långa avstånd, med kamera, bildskärm och teknik som gör att du kan följa föreläsningar och genomföra möten utan att resa.

Du bokar en videokonferens direkt hos oss, via mail eller telefon.

Kontakta oss

Kontakta oss

Tel 0687-163 90
E-post  larcentrum@berg.se

Besöksadress
Regnbågen, Skolvägen 1, Svenstavik

Studievägledning
John-Olof Mannberg
0687-163 90
 john-olof.mannberg@berg.se

Postadress
LärCentrum Berg
Box 73
845 21 Svenstavik