Välj en sida

Tentamensservice och videokonferens

Lärcentrum är till för dig som studerar. Här finns en bra studiemiljö, teknisk utrustning att låna och möjlighet att träffa andra studenter. Det finns teknik som underlättar dina studier oavsett om du studerar på orten eller på distans. Vår personal hjälper dig gärna oavsett om du har behov av studie- eller yrkesvägledning, betyg eller tentamen. Vi är tillgängliga dagtid alla vardagar och övrig tid efter överenskommelse.

 

Tentamensservice

För dig som studerar på annan ort finns möjlighet att skriva din tentamen på Lärcentrum. Du behöver då kursansvariges godkännande och därefter kan du boka en tid på LärCentrum. Tentamensskrivningar är gratis och kan, förutom på kontorstid, även göras på lördagar och kvällar.

Kontakta LärCentrum:
Inger Eriksson Liljegren
Tel 0670-167 24
 inger.eriksson.liljegren@stromsund.se

Videokonferens

Videokonferens är ett tids- kostnads- och miljöeffektivt sätt att arrangera och delta i möten, lektioner och seminarier på annan ort. Detta är en mötesteknik som vi själva gärna använder och erbjuder dej för att underlätta studierna. På Lärcentrum kan vi erbjuda lokaler för att mötas över långa avstånd, med kamera, bildskärm och teknik som gör att du kan följa föreläsningar och genomföra möten utan att resa.

Du bokar en videokonferens direkt hos oss, via mail eller telefon.

Inger Eriksson Liljegren