Välkommen till Lärcentrum i Åre

Campus Åre Lärcentrum är till för dig som vill bo i vår vackra kommun och studera en högre utbildning. Hos oss på Lärcentrum hittar du en härlig studiemiljö med möjlighet till distansmöten och tentamensservice, i direkt anslutning till berget.

Aktuellt och nyheter

Studieplats

På Lärcentrum Åre finns plats för dig som vill sitta och plugga i lugn och ro, kanske skriva ut något, använda WiFi eller ha ett online-möte med din skola.

Läs mer

Tentamensservice

För att underlätta för dig som läser på distans erbjuder vi en tentamenservice som innebär att du kan göra din tenta samtidigt som övriga elever men hos oss på Lärcentrum.

Läs mer

Våra utbildningar

Åre kommun erbjuder olika typer av utbildningar för vuxna. Du kan till exempel läsa in grundskola eller gymnasiet, läsa svenska för invandrare, anpassad utbildning, yrkesutbildning eller yrkeshögskola.

Läs mer

Hållbar utveckling för problemlösare 3 hp

Kursen ges lokalt på Åre Lärcentrum via Kungliga Tekniska Högskolan.
Lär dig om hållbar utveckling – en holistisk, pågående process för att hantera miljö-, sociala och ekonomiska utmaningar för mänsklig utveckling. Du får också en introduktion till vilka effekter mänskliga aktiviteter har haft på miljön.
Sen anmälan öppnar 15 juli.

Läs mer

Betyg

Behöver du läsa en kurs och få ett betyg eller behöver du betyg/intyg från dina studier?

Kontakta åre kommun

Campus Åre

Vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer ligger Campus Åre. Här finns Åre Lärcentrum samt utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch.

Läs mer