Välkommen till
Lärcentrum i Bräcke


Vid Lärcentrum i Bräcke Kommun hittar du ett brett utbud av olika utbildningar. F
ör att komma direkt till sidan med vårt utbud, klicka här: Webbansökan

Aktuellt och nyheter

Utbildningar och ansökan

Du som är folkbokförd i Bräcke Kommun ska i första hand söka i Lärcentrum Bräckes utbud. Utbildningar som inte finns där kan sökas via  Lärcentrum Östersund eller NTI skolan. Vi erbjuder utbildningar på grundläggande- och gymnasial nivå samt SFI. Det viktiga är att du hittar den utbildning som passar dej!

Läs mer

Studieplatser

Mötesplatsen 

Lärcentrum Bräcke har en möteslokal på Skolgatan 5 i Bräcke dit studerande, organisationer, näringsliv eller medborgare kan mötas. Här finns både konferensrum och studierum med modern teknik, såsom kamera och stor bildskärm, anpassat för distansmöten via till exempel Skype, Teams eller Zoom. Det krävs att du har egen dator med programvara. För att boka mailar du till Ulla Lemon, e-post ulla.lemon@bracke.se.

Lärum 

Vid Jämtlands Vux i Bräcke finns möjlighet att i lugn och ro studera i Lärum som är en studiemiljö där du även kan få hjälp med studieteknik av personal på plats. Ta kontakt med Christina Gresseth på Lärcentrum för mer information, via telefon 070-189 3669 eller e-post christina.gresseth@jgy.se.

Studie-och yrkesvägledning

Vår studie- och yrkesvägledare Anna Engström hjälper dej gärna med dina funderingar kring studier och yrkesval.
Boka tid via e-post: anna.engstrom@jgy.se eller
ring 070-190 7338.
Besöksadress: Västra Kungsvägen 34, Bräcke, Jämtlands Vux.

Samlad information

Läs mer

Beställa betyg

Du som vill ha betyg utfärdat från kurser som du läst via Jämtlands Vux eller NTI skolan kontaktar skoladministratör Eva Johansson via telefon 010-490 2634 eller e-post vux@jgy.se.

Tentamensservice

Vi kan erbjuda kostnadsfri tentamenservice för dej som studerar via högskola/universitet. Ta kontakt med Ulla Lemon för bokning och information via e-post ulla.lemon@bracke.se.