Välkommen till
Lärcentrum i Ragunda

Lärcentrum i Ragunda erbjuder vuxenutbildning utifrån dina behov och förutsättningar. Läs enstaka kurser eller en hel yrkesutbildning. Våra utbildningar består av grundläggande- och gymnasial utbildning, yrkesutbildning och SFI. Vi erbjuder studie- och yrkesvägledning och finns på Jämtlands Gymnasium i Bispgården.

Aktuellt och nyheter

Våra utbildningar

Vi erbjuder vuxenutbildningar och yrkesutbildningar på grundläggande- och gymnasienivå, lärlingsutbildningar samt SFI. Det viktiga är att du hittar det som passar dig.

Läs mer

Studieplats

Lärcentrum i Ragunda erbjuder möjlighet att låna studieplats i Lärcentrums lokaler på Jämtlands gymnasium i Bispgården med skrivare och distansuppkopplingar för studerande till alla universitet och högskolor.

Läs mer

Studie- och yrkesvägledning

Ibland kan man behöva lite hjälp för att ta nästa steg. Genom studie- och yrkesvägledning kan du få ett enskilt vägledningssamtal, information och planering.

Läs mer

Tentamensservice

För att underlätta för dig som läser på distans erbjuder vi tentamenservice. Det innebär att du kan göra din tenta samtidigt som övriga elever men hos oss på Lärcentrum.

Läs mer

Prövning & betyg

Behöver du göra en prövning eller betyg/intyg från dina studier?

Läs mer

Frågor och svar

Här finns svar på alla frågor för dig som ska studera, redan studerar eller har studerat.

Till frågor och svar

Aktuellt