Aktuellt

 • Med anledning av Covid 19 har vi stängt för drop-in-besök. Boka gärna ett onlinemöte

 • Vindkraftteknikerutbildning – ansökan öppen

  Vill du jobba med ett klimatsmart yrke i en expansiv bransch, med goda jobb- och karriärmöjligheter? Då kanske Vindkraftstekniker är nåt för Dig!
  Utbildningen är på helfart under tre terminer och innehåller en stor del arbetsplatsförlagt lärande. Utbildningen är en del av Yrkeshögskolan och ger rätt till CSN. Läs mer  om utbildningen här. Eller om du redan vet att du vill ansöka så kan du gå direkt till ansökan.
 • Möjlighet att utfärda slutbetyg i komvux förlängs.
  På grund av covid-19-pandemin är möjligheten att genomgå prövning begränsad i många kommuner och komvux anordnas i huvudsak som distansutbildning. Detta gör det svårt för många elever att hinna få slutbetyg från komvux på gymnasial nivå innan den 1 juli 2021. Regeringen har därför beslutat att ett sådant slutbetyg ska kunna utfärdas till och med den 1 juli 2025.

  Läs mer på Regeringens hemsida >>.

 • Vår hemsida är nu talbar.
  För att öka tillgängligheten är det nu möjligt att få vår hemsida uppläst genom funktionen ”Readspeaker” som finns på varje sida. Du kan välja all text eller enskilda meningar genom att markera eller peka på dem. Du kan även förstora text med ”Readspekar” eller markera text och få den översätta genom Readspeakers popup-meny som du får upp.