Välkommen till
Lärcentrum i Härjedalen

Lärcentrum i Härjedalen erbjuder utbildning utifrån dina behov och förutsättningar. Läs enstaka kurser eller en hel yrkesutbildning. Utbildning bedrivs både på plats och på distans och består av grundläggande- och gymnasial utbildning, yrkesutbildning, SFI och Lärvux. Vi finns i första hand i Sveg men har även lokaler i Hede och Funäsdalen.

Aktuellt och nyheter

Våra utbildningar

Vi erbjuder vuxenutbildningar och yrkesutbildningar på plats och på distans på grundläggande- och gymnasienivå samt SFI och Lärvux. Det viktiga är att du hittar det som passar dig.

Läs mer

Studie- och yrkesvägledning

Ibland kan man behöva lite hjälp för att ta nästa steg. Genom studie- och yrkesvägledning kan du få ett enskilt vägledningssamtal, information och planering.

Läs mer

Studiehjälp

Du som studerar inom grundläggande vuxenutbildning eller gymnasial vuxenutbildning kan få stöd i dina studier.

Läs mer

Studieplatsen

Lärcentrum i Sveg, Hede och Funäsdalen erbjuder möjlighet att låna skrivare och lokaler med distansuppkopplingar för studerande till alla universitet och högskolor.

Läs mer

Tentamenservice

För att underlätta för dig som läser på distans erbjuder vi tentamenservice. Det innebär att du kan göra din tenta samtidigt som övriga elever men hos oss på Lärcentrum.

Läs mer

Betyg

Behöver du göra en prövning eller betyg/intyg från dina studier?

Läs mer

Frågor och svar

Här finns svar på alla frågor för dig som ska studera, redan studerar eller har studerat.

Till frågor och svar