window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3467570-25');
Väx med ditt jobb2021-03-03T20:20:19+01:00

Vidareutbilda dig

Nytt jobb inom samma yrke

Att vidareutbilda sig kan vara både roligt och lite nervöst. Att sätta sig på skolbänken efter att ha jobbat i många år kan kännas övermäktigt. Kanske är det ändå ett sätt för dig att komma vidare i ditt arbetsliv. En möjlighet att få nya arbetsuppgifter, utvecklas och ta mer ansvar. Eller att få en djupare kunskap och bli experten på jobbet. Det kan vara så att du behöver vidareutbilda dig för att kunna arbeta kvar, eller att du vill vidareutbilda dig för att utvecklas. Vi föreslår att du tar kontakt med en studie- och yrkesvägledare som kan lotsa dig vidare och tillsammans med dig se vilka möjligheter som finns. Lycka till, att få mer kunskap är häftigt, vi på Lärcentrum stöttar dig på vägen och hoppas verkligen att du ska få en rolig resa mot nya utmaningar.

Exempel på vidareutbildning

Du som arbetar inom vården har stora möjligheter att ta nästa steg i din karriär. Att gå från undersköterska till sjuksköterska eller från sjuksköterska till specialistsjuksköterska är inte ovanligt. Många upplever att det är en spännande tid i livet att få mer kunskaper och nytt jobb med mer ansvar. Självklart kan du vidareutbilda dig inom många andra yrken också.

Studieformer som passar dig som vill vill vidareutbilda dig

  • Yrkeshögskola

  • Universitet

  • Folkhögskola

  • Kommunal vuxenutbildning

Till toppen